Filipe Massa Ferrari

”Tänk som en vinnare och bete dig som en vinnare, så har du stor chans att nå dina mål”, sade Ferraris grundare Enzo Ferrari i början av 1900-talet. Hans tips verkar ha fungerat, för Ferrari har vunnit otroligt många lopp inom motorsport genom åren. Enzo vigde hela sitt liv åt att rita och bygga bilar och förverkligade en dröm när han startade företaget Ferrari 1947. Nu är det otroligt många som drömmer om att någon gång köra en Ferrari och F1 har massor av fans som följer sporten på TV eller live.

Ferrari i Formel 1

Vi har alla hört talas om Ferrari-förare i Formel 1 såsom Niki Lauda och förstås Michael Schumacher, och nu är det även många som följer spanjoren Fernando Alonso och finländaren Kimi Räikkönen. Kimi Räikkönen började tävlingsköra när han var 10 är gammal och vann Formel 1 år 2007, kan vi läsa på Ferraris hemsida. Ferraris stall ligger på fjärde plats just nu, dominerade av Mercedes, så det kan vara svårt, för att inte säga omöjligt för Ferrari att komma ikapp. Just nu ligger Fernando Alonso femma på top-10 listan och Räikkönen ligger på tionde plats.

Ferrari har otroligt många fans i hela världen. Många gillar att visa att de stöder stallet genom att använda Ferraris produkter. Det finns många olika att välja mellan på Supporterprylar. Vare sig du själv är ett fan eller har en vän som är det så kan du hitta rätt saker här. Du hittar allt från den klassiska kepsen till iPhone-skal. Givetvis kan du enkelt också beställa den klassiska pikétröjan eller en t-shirt.

Det kommer att ha varit många spännande Formel 1-tävlingar världen över innan året tar slut. Det ska som vanligt bli intressant att följa de skickliga förarna Alonso och Räikkönens väg, förhoppningsvis till toppen.