Hjälp med glasreparationer på din bil

Alla har vi någon gång fått en spricka eller ett stenskott på framrutan på bilen. Om det är ett litet stenskott är det lätt att strunta i att laga det. Men det ska du inte göra eftersom rutans integritet har blivit skadad, vilket gör att den lättare går sönder.

Om sprickan eller stenskottet sitter i närheten av siktfältet på rutan är det ännu viktigare med en reparation. Det kan nämligen påverka hur du ser ut genom rutan och i värsta fall kan olyckan vara framme där du missar en annan bilist eller fotgängare.

Du kan få hjälp med att glasreparationer genom att boka in en tid på nätet. Klicka här och få en tid för din glasreparation redan idag.

Det går fortare än du tror

Du behöver inte lämna in bilen under en speciellt lång tid när de ska fixa din ruta. Små stenskott brukar de fixa medan du väntar. Om du har en stor spricka kan det dock ta betydligt längre tid och i värsta fall behöver hela rutan bli utbytt.

Får du nedslag hos bilbesiktningen på grund av en spricka eller ett stenskott behöver det åtgärdas innan ombesiktning. Om du inte fixar det riskerar du att få körförbud på bilen.