För dig som älskar Formel 1

Om du precis som många andra är en motorsportfantast så har du säkerligen inte missat att titta på Formel 1 på tv. Det är den mest extrema motorsporten som finns med otroligt snabba bilar och stora motorer.

Har du bara tittat på Formel 1 på tv så har du missat något. Ljudet och stämningen på Formel 1-tävlingar är magisk. Det är något du missar när du tittar på det digitalt.

Många tävlingar går på banor i Europa vilket är fördelaktigt om du inte vill resa så långt. Vill du hellre åka långväga och samtidigt passa på att få in lite semester kan du hitta Formel 1-tävlingar i nästan varje världsdel.

Boka din resa på nätet

Du kan välja att boka resa, hotell och biljetter till kval och/eller finaldagen helt själv. Det kommer dock kräva en hel del letande och bokande som tar tid från ditt liv. Vill du underlätta för dig själv finns det paketresor att köpa på nätet.

Flera företag är specialiserade på just sportresor och sätter upp färdiga paket för den som vill åka på Formel 1. Du kan om du är intresserad kolla upp det på nätet eller läs mer om F1 resor här